Nieuws

Het laatste nieuws met betrekking tot Verbindion Nieuwegein en al haar bedrijfsonderdelen vind je op deze pagina.

Berichtgeving naar aanleiding van overheidsmaatregelen omtrent corona virus en nieuwe ontwikkelingen.

Sport- en Evenementencomplex Merwestein
Vanaf maandag 11 mei 2020 mogen de zwembaden weer open. Nu denk je waarschijnlijk, inpakken die tas en komende week heerlijk spetteren bij Merwestein! Ook wij staan te trappelen om je weer welkom te heten in ons complex. We willen je vragen nog even geduld te hebben. Misschien denk je nu, waarom? Kom op, gooi die deur van het slot!

We willen je laten weten dat de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers nog steeds centraal staat bij ons. Dus willen we eerst 100% aan de veiligheidsprotocollen voldoen, voordat we daadwerkelijk de deur weer openen. Zodra wij een data kunnen noemen, of jullie meer informatie kunnen geven, zullen we dit gelijk doen! We hopen op jullie begrip en kijken ernaar uit jullie snel weer te zien en te verwelkomen!

SportID Nieuwegein
Sport- en bewegen is weer mogelijk voor jeugd en binnenkort ook voor volwassenen. Er zijn echter duidelijke en strikte voorwaarden waaraan voldaan moet worden. De buurtsportcoaches van SportID ondersteunen de sportverenigingen en aanbieders om sport- en bewegen weer mogelijk te maken.

Heb je een vraag of een opmerking? Je kunt ons bereiken op dit e-mail adres: info@sportidnieuwegein.nl

Verbindion Nieuwegein
Verbindion Nieuwegein volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwgezet op. Voor al het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen van het corona virus volg de website van het RIVM.

Wij zullen relevante updates communiceren via deze webpagina. Heb je een vraag of opmerking? Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen contact met je op: We zien je graag

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!