Adres en route

Verbindion is gesitueerd in Sport- en evenementencomplex Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein. De locatie is gemakkelijk te bereiken met zowel OV als auto. Voor de deur van de locatie is een ruime parkeerhaven (let op: doordeweeks betaald parkeren tot 14:00 uur) met twee oplaadpunten voor elektrische auto’s.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Verbindion is gemakkelijk met het OV te bereiken. Vanaf het Centraal Station in Utrecht stap je in de sneltram richting Utrecht-Nieuwegein-Zuid. Je stapt uit bij halte Nieuwegein-Merwestein en neemt de trap aan de parkzijde naar beneden. Onderaan de trap loop je rechts onder het viaduct door. Neem de eerste weg naar rechts (langs het sport-/speelveldje) en loop rechtdoor totdat je Sport- en evenementencomplex Merwestein aan je rechterhand ziet. De ingang van het complex bevind zich aan de andere kant.

Vanaf tramhalte Merwestein is het circa vijf minuten lopen. Ook kun je de streekbus pakken vanaf Utrecht Centraal Station. Kijk voor een actueel en compleet overzicht op www.9292ov.nl.

MET DE AUTO

Vanuit de richting Vianen en Maastricht
Neem vanaf de A2 Maastricht – Utrecht de tweede afslag over de Lekbrug (Nieuwegein/IJsselstein, afrit 9). Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf. Voor het vervolg zie routebeschrijving vanuit de richting Amsterdam en Den Haag.

Vanuit de richting Amsterdam en Den Haag
Bij knooppunt Oudenrijn ga je richting Den Bosch (A2). Vanaf de A2 (Utrecht/Maastricht) neem je de afslag Nieuwegein/IJsselstein, afrit 9. Je vervolgt de weg richting Nieuwegein en gaat via het viaduct over de A2. Bij de verkeerslichten ga je rechtdoor.
Je komt uit op de Wijkerslootweg. Ga zoveel mogelijk rechtdoor en je komt op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct (over de Hollandse IJssel) ga je linksaf bij de verkeerslichten (afslag Merwestein staat aangegeven op het ANWB-bord). Je bevindt je nu op de Binnenwal. Ga vervolgens de tweede straat naar rechts (Meerwal). Als je de weg vervolgt, kom je automatisch op het parkeerterrein van Sport- en evenementencomplex Merwestein.

Vanuit de richting Arnhem en Utrecht
Vanaf de A12 (Utrecht – Arnhem) neem je de afslag Nieuwegein (afrit 16) en volg je de provinciale weg S15 (A.C. Verhoefweg). Bij de splitsing IJsselstein/Nieuwegein-Zuid ga je linksaf richting Nieuwegein-Centrum. Je bent nu op de Zuidstedeweg. Na het passeren van het viaduct over de Hollandse IJssel ga je bij de verkeerslichten linksaf de Binnenwal op. Ga de tweede straat naar rechts (de Meerwal) en je bent bij het parkeerterrein van Sport- en evenementencomplex Merwestein.

Vanuit Arnhem
Vanaf de A12 volg je na de afslag Bunnik de ring Utrecht-Zuid. Bij het verkeersplein Laagraven kies je de richting Houten/Nieuwegein-werkgelegenheidsgebied, afrit 18. Aan het einde van deze weg volg je de richting centrum/IJsselstein. Ga rechtsaf bij de verkeerslichten van het volgende kruispunt richting Sport- en evenementencomplex Merwestein. Je bevindt je nu op de Binnenwal. Neem tot slot de tweede straat naar rechts (Meerwal) en je komt uit bij het parkeerterrein.